20. syyskuuta 2013

Hippoksen kepparijuttu

Uusimmassa Hippoksessa oli juttu keppihevosharrastuksesta ja sieltä oli bongattavissa muutama IST:nkin hevonen. Tunnen jutun kirjoittajan ja hän pyysi heppojani lainaan kuvitusta varten. Kovin monelle ei välttämättä Hipposta tule, joten skannasin jutun kun luulen, että moniakin voisi kiinnostaa erityisesti tämä tekstiosio. Pahoittelen sivujen keskiaukeamanpuoleisen reunan mössääntymistä, sen verran paksu lehti kyseessä, ettei koko sivua saanu painettua tarpeeks hyvin skannerin lasia vasten. Ilmotelkaa kommenteissa, jos ette saa tarpeeks hyvin jostain kohdasta selvää, voin laitella vastaukseen kyseisen kohdan tekstinä.
15 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu!
  http://paavojaronja.blogspot.fi/2013/09/haaste.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, en kuitenkaan välttämättä osallistu tällä kertaa kun pyrin pitämään tämän blogin keppihevosia koskevana. :)

   Poista
 2. Mulle tulee hippos ja katoinki et: Hei, noihan on tuttuja hevosia! :D

  VastaaPoista
 3. Luin ton keppari jutun hippoksesta:)

  VastaaPoista
 4. mua vain ärsyttää voissa kuvissa se että niissä on pikkutyttöä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommat eivät olleet halukkaita esiintymään kuvissa ilman kasvojen sensuroimista. :)

   Poista
  2. Halukkaita kyllä löytyi ja kuviakin, mutta aina oli jotain mätyöä, kun joko kuvien laatu tai koko olo huono, joten haetunlaisia kuvia ei ollut riittävästi, eikä haastattelussa olleita saatu samalle paikalle kuvattavaksi. : ( Toki vanhempien harrastajien kuvat olisi olleet tarkoituksen mukaisempia, mutta pitää tyytyä siihen mitä on saatavilla. : D

   Poista
 5. Katos vaan, miks en heti huomannu! Mulle tulee kans hippos :D

  VastaaPoista
 6. Iih, mä meen n. joka toinen pv kepparin kaa kouluun, ekaks kyllä herjaa irtos mutta sit ku samalla mitalla laitoin takasin nii eivät ne sitä enää niin paljoa ihmettele :D

  VastaaPoista
 7. Äää, toi yks sai tehdä mun unelmaani
  Mäki oon aina halunnu ratsastaa Temporella :'D

  VastaaPoista
 8. Mä vähän katoinki et "Noihan on Sailan heppoja!"

  VastaaPoista
 9. Muistan tän jutun! Olin sillon niin kateellinen ku mä en päässy hiplaamaan sun hevosias lehtijuttuun :D

  VastaaPoista
 10. ku tos on toi sivu missä on puolen sivun kuva Temporesta nii huomasin heti että siinähän on Tempore. Mä otan mun parin kaverin kaa kepparit kouluun ja teen niitten kaa myös kässäntunnilla kepparit eikä meitä oo siitä sen kummemmin kiusattu mitä nyt jotku pojat vähän naureskelee mutta ei ees kaikki ja kyllä se siitä menee ku ei huomioi niitä. Säilytetään siellä luokan takana kolmea kepparia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa että voitte harrastaa myös koulussa! :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)