15. toukokuuta 2015

Toukokuun tilaushopsuleita

Täällä on askarreltu pääsykokeisiin lukemisen sijaan suokkia ja ponia ja arabia... Ens torstaina koe ja oon lukassu toisella silmällä melkein 2/5 pääsykoekirjaa läpi... Näyttää pahasti siltä että joudun tuijottelemaan kiviä vielä enski vuonna biologian sijaan. Voi ku olis ees rahtunen opiskelumotivaatioo!

Oon tällä hetkellä Lappeenrannassa ja palailen alkuviikosta Helsinkiin. Päivittelen blogia sitte vähän paremmalla ajalla ku ei enää tarvii olla lukevinaan bilsaa. Tsemppiä kaikille viimosiin kouluviikkoihin, kohta se kesäloma koittaa teillekin! (Itsehän oon lomaillu jo jostain huhtikuun puolivälistä, mwahah.) Vitsi että nautin ku maailma vihertää jälleen, johan tässä on kaheksan kuukautta kärvisteltykin! Oi kevät! <3

63 kommenttia:

 1. Tidiu laittoi instagramiin kuvia sun hepoista, olitteko jossain tai jotain? :) Mut joo taas kerran ihania heppoja, oot iha sika taitava! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tidiu oli täällä käymässä. :) Oon siis ite tällä hetkellä vanhempieni luona vierailulla Lappeenrannassa.

   Poista
  2. Aa okei :) Sä & Tidiu ja pari muuta ootte ihan parhaita ❤ !

   Poista
 2. Onko tulossa joku arvonta vai miten päätettiinkään tilauspaikat?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aina kuun loppupuolella on nuo tilauspaikkojen arvonnat. Sivuilla lisää tietoa ja blogiin tulee aina kattava infopaketti, kun asia on ajankohtainen.

   Poista
 3. Oli kivan näkösii ratsastus videoita tidiun sivuilla! :) kivaa nähdä kun säkin "ratsastelet" kepruilla :'D mä en ite oo koskaan oppinu sitä ihme hyppyä missä jalat menee oudosti. Miten se suunnilleen tehdään tiiätkö mitää vinkkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on capriole, tosin voimisteluliikkeenä se kulkee nimellä kaurishyppy, kato löytyskö googlettamalla mitään hyvää kaurishyppyohjetta. :D

   Poista
  2. Juu mäki näin sen Troijalla ratsastelu videon! :)

   Poista
 4. Toi poni on IHANA!!❤️

  VastaaPoista
 5. Ihania hepoldeja taas kerran♡ Tykkäsin paljon noista kahdesta ruskeasta. Toinen niistä muistuttaa pahasti Jolien Realia ;)

  VastaaPoista
 6. Käy katsoon gmail, laitoin hintatiedustelun.
  -Corey-

  VastaaPoista
 7. Taas aivan ihania polleja! Nuo kaksi viimeistä vei sydämeni:3 Onnea pääsykokeeseen! Mullaki on torstaina vika koe enkä jaksasis oikein lukee siihen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! :'D Onnea matkaan siullekki!!

   Poista
 8. Oliko tässä kuussa vain neljä tilaria?

  VastaaPoista
 9. Wow, tosi hienoja! <3

  VastaaPoista
 10. olisi kiva saada tuollainen söpöli itsellekkin. Olisi jo poni kenet haluaisinkin tiedossa ! :D

  VastaaPoista
 11. Jos tilaisin paljonko lisä hintaa tulee jos tylisin hakemaan hepan täytteiden ja kepin kanssa jos kiinnittäisit kepin?

  VastaaPoista
 12. Minkä väristä fleecea olet käyttänyt kun olet tehnyt puoliverisen josta on kuva tilarit divun alhaalla?

  VastaaPoista
 13. olisi hauska saada tuollainen keppari. jo miten oikein arvot ne paikat

  VastaaPoista
 14. Sitten kun saan jostain rahaa tilaan sulta joko suokin tai arabin :D. Ja jos vielä onnistuisin voittamaan arvonnassa! Oot tosi hyvä tekemään noita keppareita, sä kyllä voittasit SM-näyttelyt jos sinne menisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Miun tekemä heppa itseasiassa voitti tämänvuotiset SM-näyttelyt. :)

   Poista
 15. Huuh, henki salpautui, kun näin tuon toisiksi ylimmän! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana :) Se on mun kaverin poni :3 Mun kaveri rakastaa sitä, pääsi hyvään kotiin :*

   Poista
 16. Eikos tosta suokista ja ja ruskeesta arabista ollu kuvat instassa?

  VastaaPoista
 17. Se toisiksi ylin on mun Capuzino of the Caribbean "Capu"
  Capu on aivan ihana! Esteitä pääse 95cm.
  Aluksi oli laiska esteillä ei enään Capu tulee ens vuonna-sm kisoihin

  VastaaPoista
 18. ootko ikinä laittanu keppiä kiinni nippusiteellä

  VastaaPoista
 19. Ah, kevät on mahtava! Sailakin voi vihdoin heittää ne toppahousut nurkkaan... Toivon tosiaan, että onnistaisi tämän kuun tilariarvonnassa, olen kuolannut kimoa shireoria jo (liian) pitkään!
  T: Prise

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!! :D Että oon nauttinu ku ei tarvii enää vetää joka kerta ulkohousuja normaalien housujen päälle ku astuu ovesta ulos! Toivotan hyvää arpaonnea! :)

   Poista
 20. Laitatko aina tilareille kepit kuvaamisen ajaksi ja miksi? Aivan ihania hevosia taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitän tilarit väliaikasesti keppiin kuvauksen ajaksi, että saan hepat kuvattua. Ilman keppejä kuvaaminen olis sangen haastavaa ku eihän heppaa sais pysymään pystyssä mitenkään. :D

   Poista
 21. Tosi ihania hevosia osaat tehdä! Mulla on aina ongelmia suun kanssa ettei se mene vinoon, mutta harjoittelu tekee mestarin.

  VastaaPoista
 22. teetkö hepoille jotka on karvakankaasta niin suuhun erillisen kappaleen? tai siis eri kankaasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen yleensä samasta kankaasta, mutta käännän kankaan joko toisin päin tai lyhennän karvoja suun kohdalta.

   Poista
 23. minä päivänä se arvonta tulee? Osaatko sanoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa. Arvontaan tulee olemaan viikko aikaa osallistua, että ei sinänsä pitäs olla paniikkia sen suhteen.

   Poista
 24. Tässä kun laskin, niin minun pitäisi saada rahat kokoon heinäkuun arvontaan, jotta voin tilata ihanan hevosen sinulta. Oishan täs reilu kuukaus aikaa myydä omia (ei läheskään yhtä hienoja kuin sinun) hevosia... Ja onneksi tarviin normin fleecehepan ilman varusteita, siitä ei tuu kauhean kallis ^_^

  VastaaPoista
 25. Tosi hienoja keppareita!

  VastaaPoista
 26. Onko pyöröpunoksen ohjevideota tulossa enää? Haluaisin oppia sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotus olis jossain vaiheessa kuvata kunhan tässä ehtii. ;) Googlettamallakin varmasti löytyy kyseisen punoksen ohje.

   Poista
 27. Koska tilari-arvonta tulee?

  VastaaPoista
 28. Montako tilaria puuttuu vielä?

  VastaaPoista
 29. Hei, hienoja heppoja! Tiedätkö saako virosta tilattua kankaita? Esimerkiksi noita samba ja velboatyylisiä kankaita. Tilaatko sinä jostain, olisi kiva saada jokin hyvä liike... Kiitos!

  VastaaPoista
 30. Mun keppari harrastus on nyt melkein kuihtunu. Mulla ei oo ollu nyt vuoteen kepparitallia, koska se jäi entisen talon pihaan. Muutenkin mua pelottaa että joku tuttu näkee ku ratsastan, koska mun naapurissa asuu mun rinnakkaisluokan poika, joka hyvinkin vois lähtee levittelee, että Helsky ratsastaa keppareilla yms. Mua pelottaa tää ja en saa inspistä ratsastukseen muutenkaa ku on niin pieni piha. Mulla ei oo koskaan ollu ketään kaveria joka harrastais keppareita. Mun luokalle piti tulla yks tyttö joka harrastaa keppareita, mut mun luokalle on tullu nii paljo uusii et e varmaan menee rinnakkais luokalle. Harmittaa. Kepparit on ollu mulle aina kaikki kaikessa mut nyt en oo vuoteen oikein inspiraatioinu tätä harrastusta. Voitko neuvoa vinkkejä jolla uskaltaisin uudessa koulussa ja vieraassa luokassa olla vaan rauhallinen vaika jotku puhuis musta pahaa?

  -Helsky-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla ei kyllä valitettavasti oikein oo antaa neuvoja. >: Jos joku kiusaa ni siitä kannattaa aina kertoa opettajille ja vanhemmille, niiden tehtävä on huolehtia että asialle laitetaan stoppi heti alkuunsa.

   Poista
  2. Minun luokallanion poika, joka harrastaa keppareita... Pojat saattaa joskus ilkkua, mutta hän ei välitä. Jos joku yrittää juoruta voit sanoa suoraan että mitä te ilkutte mun harrastusta? Sama kuin haukkusin teiän harrastusta! Myös toi sailan kommentti on asiaa. Joskus meiän luokkalaiset saattaa ilkkua muttei kannata välittää :) on kyllä maailmassa järkevii ihmisiä... Ilkkuu toisen harrastusta:( ansku, khtsateenkaarentie.blogspot.fi

   Poista
  3. Kiitos rohkasemisesta. Ehkä vois käy ratsastelee, ja muutenkaan kesälomalla ei nää nii hirmusesti omia luokkalaisii, nii vois lähtee vaikka maastoo. Tällä viikolla varmaa käyn ratsastelee, koska tänään en voi, koska auringonpistos.

   -Helsky-

   Poista
 31. Vau, todella hienoja keppareita teet :)
  http://tipsuttelija.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 32. Milloin tulee loppujen tilareiden kuvat? Vai onko enempää?

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)