12. heinäkuuta 2016

My Day - perjantai 8.7.

Kuvailin tossa yks päivä My Dayn. Tästä olikin jo pätkiä Instagramissa, mutta nyt näin blogin puolelle sain viimein editoitua varsinaisen videon. Tällasta arkea täällä näin kesäsin.

Jos video ei näy, klikkaa tästä.

English: I made a My Day video last friday. Unfortunately it's in Finnish but I'm basically going for a jog, eating, making a horse, doing some circus, eating some more and doing tack for a horse with two assisting rats.

7 kommenttia:

 1. Kiva video, hauskaa että jaksat tämmösiä meille lukijoille väsäillä! Luin Iisan tallin julkisesta instagramista, että aiot luopua ehkä parista omasta hepastas ja tehdä huutokaupattavaksi pari heppaa sairaslomasi ajaksi. Ootko vielä aatellut että missä ne myyt? Minulla ainakaan ei instaa ole, joten ois kiva jos ne tänne blogin puolelle laittaisit myyntiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. :) Instan puolelle varmaankin laitan myyntiin, mutta pitää katsoa, jos keksis jonku menetelmän et muutaki kautta vois tarjota, kaikki kun ei tosiaan Instagramissa ole.

   Poista
 2. mul on ikaros nimine kissa

  VastaaPoista
 3. heipä hei. varmaan jo huomasitkin, että sinulle on tehty feikki profiili nimellä iisantalli_official.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se on se _oofficial ni jeps, tiedossa on. Kiitos kuitenkin ilmoituksesta! :)

   Poista
 4. Minkäs ikäisiä nuo sinun rottasi on? Ovat nimittäin syötävän suloisia! Itsellänikin on kaksi runsaan vuosen ikäistä rottatyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otukset kiittävät! :) Ne on syntyny 14.3. eli reilut neljä kuukautta vasta. :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)